FAQ

Voor wie is CIOforum bedoeld?

Voor directeuren, besturen en eigenaars van organisaties vanaf ongeveer 100 personen, die willen besparen op een IT-directeur in loondienst, of assistentie willen voor het uitvoeren van de rol van IT-leider. CIOforum biedt leveranciersonafhankelijke IT-diensten. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van expertise van uw leverancier of interne 'expert'.

Wat is het verschil met de buitenlandse CIOforums?

CIOforum.nl is niet bedoeld voor IT-professionals en niet voor CIO's, maar wel door CIO's, Chief Information Officers met begrijpelijk en onafhankelijk advies voor directeuren, eigenaars en bestuurders zonder IT-expertise.

Wat is IT-TEDtalk?

IT-TEDtalk is een gratis maandelijkse publicatie van waardevolle artikelen, presentaties en video's, die een inspirerende en leerzame mix vormen van IT en TED* (Technology, Entertainment, Design). In het artikel met strategische IT-tips vindt u ook de TED-video van de maand. In de maandelijkse artikelen vindt u:

 • Visie, strategie en innovatiemogelijkheden uitgelegd door CIOforum
 • Casestudies en getuigenissen van implementatie-successen van CIOforum en partners
 • TED-tips over het design van het leven van een directeur, eigenaar of bestuurder, zoals:
  • Minder last van stress
  • Geluk, gezondheid, vrije tijd
  • Duurzamer leven en werken
  • Iets leren
  • Anderen helpen
 • Een forum waarop u kunt reageren en vragen stellen

*TED.com is een non-profit organisatie met publicaties over ideeën die het waard zijn om te delen.

Vraag niet beantwoord?

Bel 06-20 707 442, mail rzondervan@cioforum.nl.

Top 7 van fouten bij het werven van een IT-directeur

CIOforum heeft een kort IT-marktonderzoek voor directeuren, eigenaars en besturen. De anonieme antwoorden worden gebruikt als input voor IT-TEDtalk. Wilt u drie korte vragen beantwoorden? Het kost een paar minuten van uw tijd. Als dank ontvangt u het artikel "Top 7 van fouten ...".

Vul uw emailadres in om ons artikel te ontvangen om te lezen welke IT-leiderschapskwaliteiten u wel en niet nodig heeft.

Download whitepaper

* indicates required

Shared IT-directeur

CIOforum biedt u een shared IT Directeur, een Chief Information Officer "CIO", aan als een service, een IT-klankbord zonder dat u de overhead heeft van iemand in loondienst.

CIOforum biedt abonnementsvormen met variatie in kwartaal tot wekelijkse meetings waarbij u profiteert van first opinion en snelle kennisopbouw over uw organisatie.