Oprichter

Robert Zondervan

Ik help graag directeuren, eigenaars en besturen van organisaties vanaf 100 personen, die willen besparen op een eigen IT-directeur in loondienst of verplichte Functionaris Gegevensbescherming (FG/DPO/PO) en zeker willen zijn dat hun belang voorop staat bij de samenwerking met IT-leveranciers.

Ik geloof dat ik een bijdrage kan leveren aan uw succes. Om u te helpen bij het kiezen van de beste oplossingen, die niet opgelegd worden door een IT-leverancier of interne ‘expert’.

Na meer dan 30 jaar ervaring in het kiezen, uitleggen en implementeren van IT-oplossingen, heb ik de meest waardevolle stappen van architectuur- en IT-processen in een pragmatisch vijfstappenplan, het AMORT-systeem, beschreven in mijn boek 'Bestuur uw IT' voor eindverantwoordelijken zonder IT-expertise, waardoor u kunt profiteren van ervaring, checklists en processen voor kwaliteitsborging en IT met de minste kosten.

Ik zal u meenemen in een ervaring waarbij u de touwtjes in handen heeft en waarbij alleen de meest waardevolle IT-investeringen worden gedaan, rekening houdend met de grootste problemen, wensen en risico’s en met de minste resources.

Van advies tot en met implementatie

Ik ben het meest trots op "Wat klanten zeggen": de succesvolle implementaties vanaf mijn advies tot en met projectleiding.

Hoe weet ik wat ik weet

Sinds 1986 werk ik als onafhankelijk IT-adviseur en trainer in infrastructuur met consultancy en IT-projectmanagement-werkzaamheden als rechterhand in CIO Offices van Datacenters en ben trots op tevreden klanten. Mijn profiel levert een unieke combinatie van management, architectuur en managen van verplichtingen rond privacy:

  • IT-strategie, IT-transformatie, IT-management
  • IAPP Certified Information Privacy Manager (CIPM) licentie 0002696701
  • Isaca Certificering in the Governance of Enterprise IT (CGEIT license 1406183)
  • Master degree in ICT Enterprise Architecture

Top 7 van fouten bij het werven van een IT-directeur

CIOforum heeft een kort IT-marktonderzoek voor directeuren, eigenaars en besturen. De anonieme antwoorden worden gebruikt als input voor IT-TEDtalk. Wilt u drie korte vragen beantwoorden? Het kost een paar minuten van uw tijd. Als dank ontvangt u het artikel "Top 7 van fouten ...".

Download het whitepaper om te lezen welke IT-leiderschapskwaliteiten u wel en niet nodig heeft.

Download whitepaper

* indicates required

Shared IT-directeur

CIOforum biedt u een shared IT Directeur, een Chief Information Officer "CIO", aan als een service, een IT-klankbord zonder dat u de overhead heeft van iemand in loondienst.

CIOforum biedt abonnementsvormen met variatie in kwartaal tot wekelijkse meetings waarbij u profiteert van first opinion en snelle kennisopbouw over uw organisatie.