Over Ons

CIOforum biedt leveranciersonafhankelijke diensten voor directeuren en besturen in het onderwijs en de kinderopvang.

CIOforum gelooft dat u meer uit het potentieel van uw medewerkers en IT-leveranciers kunt halen en daardoor succesvoller bent met uw organisatie.

CIOforum combineert meer dan 30 jaar ervaring in IT-consultancy, kennis en teamwork om te zorgen dat IT doet, wat uw organisatie wil:

  • Het aanpakken van uw ergernissen, problemen of uitdagingen
  • Besparing door te kijken naar de meest waardevolle keuzen voor nieuwe investeringen, werkplekken en inkoop met de juiste prijzen en invulling van uw voorwaarden
  • Risicobeperking door het verbeteren van beschikbaaarheid en continuïteit, bijvoorbeeld door te gaan werken in de Cloud
  • Efficiency verbetering, bijvoorbeeld door IT aan te laten sluiten bij uw processen, hulp bij keuze en aansturen van een leverancier of systeem

CIOforum heeft een systeem van 5 korte pragmatische stappen voor het bepalen van de beste IT-investering.

Dienst 'Shared IT-directeur'

CIOforum biedt u een shared IT Directeur, een Chief Information Officer "CIO", aan als een service, een IT-klankbord zonder dat u de overhead heeft van iemand in loondienst. CIOforum biedt abonnementsvormen met variatie in kwartaal tot wekelijkse meetings waarbij u profiteert van snelle kennisopbouw over uw organisatie via een ervaren IT-coach.

Dienst 'Functionaris Gegevensbescherming'

Daarbovenop is Robert Zondervan gecertificeerd voor de dienst Functionaris Gegevensbescherming (CIPM) voor het opzetten en bijhouden van een privacyraamwerk, bijvoorbeeld voor het inventariseren en aanpakken van privacyrisico's volgens een stappenplan van de Autoriteit Persoonsgegevens en de Europese privacywet (AVG - GDPR).

U kunt profiteren door te besparen op een externe adviseur die alles opnieuw moet inventariseren door gebruik te maken van de kennis en oplossingen in gelijkaardige organisaties.

Top 7 van fouten bij het werven van een IT-directeur

CIOforum heeft een kort IT-marktonderzoek voor directeuren, eigenaars en besturen. De anonieme antwoorden worden gebruikt als input voor IT-TEDtalk. Wilt u drie korte vragen beantwoorden? Het kost een paar minuten van uw tijd. Als dank ontvangt u het artikel "Top 7 van fouten ...".

Download het whitepaper om te lezen welke IT-leiderschapskwaliteiten u wel en niet nodig heeft.

Download whitepaper

* indicates required

Shared IT-directeur

CIOforum biedt u een shared IT Directeur, een Chief Information Officer "CIO", aan als een service, een IT-klankbord zonder dat u de overhead heeft van iemand in loondienst.

CIOforum biedt abonnementsvormen met variatie in kwartaal tot wekelijkse meetings waarbij u profiteert van first opinion en snelle kennisopbouw over uw organisatie.