Algemene voorwaarden

Shared IT-directeur

CIOforum biedt abonnementsvormen met variatie in kwartaal tot wekelijkse meetings waarbij u kunt profiteren van first opinion en snelle kennisopbouw over uw organisatie, zonder de overhead van iemand in loondienst. Enkele voorwaarden voor de verschillende abonnementen zijn:

  • Wij werken uitsluitend met maandabonnementen.
  • Elke abonnementsvorm geeft recht op het onbeperkt stellen van strategische vragen. Uitvoerende taken zijn een optie, zoals projectleiding of onderhandelen met leveranciers over prijzen en voorwaarden.
  • Een abonnement geeft recht op korting van de dagprijs voor de optionele uitvoerende taken.
  • Ons dagelijkse logboek met SWOT-analyse over uw organisatie is altijd voor u beschikbaar.
  • Exit is makkelijk. Annulering van automatische verlenging per maand: Annuleren is mogelijk tot 1 week voor de volgende factuurdatum via een email.
  • Bij tevredenheid: Een jaarlijkse verwijzing door u naar een mogelijke klant voor CIOforum.

Privacybeleid

Niets van uw profielgegevens wordt aan derden beschikbaar gesteld. Van onze website worden wel statistieken bijgehouden door Google Analytics. Meer daarover vindt u onder cookies.

Verzendinformatie, verzendtermijn en BTW

Alle vermelde prijzen op onze site zijn inclusief verzend- en administratiekosten, en exclusief BTW. Na ontvangst van de webshopbetaling worden bestelde producten automatisch aan u ter beschikking gesteld via email, en portal toegang.

Retour en teruggavebeleid

Na order op onze website en betaling via de webshop worden onze producten en services automatisch aan u ter beschikking gesteld. U heeft geen recht op teruggave van niet gebruikte periodes. U kunt in uw profiel zelf uw lopende abonnement stopzetten tot 1 dag voor de volgende factuurdatum.

Top 7 van fouten bij het werven van een IT-directeur

CIOforum heeft een kort IT-marktonderzoek voor directeuren, eigenaars en besturen. De anonieme antwoorden worden gebruikt als input voor IT-TEDtalk. Wilt u drie korte vragen beantwoorden? Het kost een paar minuten van uw tijd. Als dank ontvangt u het artikel "Top 7 van fouten ...".

Vul uw emailadres in om ons artikel te ontvangen om te lezen welke IT-leiderschapskwaliteiten u wel en niet nodig heeft.

Download whitepaper

* indicates required

Shared IT-directeur

CIOforum biedt u een shared IT Directeur, een Chief Information Officer "CIO", aan als een service, een IT-klankbord zonder dat u de overhead heeft van iemand in loondienst.

CIOforum biedt abonnementsvormen met variatie in kwartaal tot wekelijkse meetings waarbij u profiteert van first opinion en snelle kennisopbouw over uw organisatie.